Pawel Moledadanser

Paweł Moleda werd geboren in Polen, maar woont inmiddels bijna 12 jaar in Middelburg, Nederland. Hoewel hij doof geboren is en de eerste jaren van zijn kindertijd in stilte doorbracht, heeft Pawel zichzelf ontwikkeld tot een gedreven danser en performer. Ruim zes jaar langde volgde hij dans- en theaterlessen, zowel in Polen als in Nederland. Zijn talent en toewijding brachten hem zelfs tot een deelname aan Poland’s Got Talent.

Pawel leeft voor HipHop en Dancehall. Hij neemt deel aan verschillende dansprojecten, waaronder Move to meet, Fish Dance When They Are Not Sleeping en Zuam (Futurists) en is regelmatig te vinden bij Sessadance in Vlissingen. Paweł wil de komende jaren zijn vaardigheden aanscherpen en zijn liefde voor dans en theater verdiepen. Zijn ultieme droom is om nog meer betrokken te raken bij dans- en theaterprojecten en zich in te zetten voor een inclusievere omgeving voor dove dansers in de Nederlandse podiumkunstengemeenschap.

“Dansen past bij mij; het is mijn vorm van expressie zonder op te vallen in de menigte. Ik hoor ergens bij en mensen laten mij in mijn waarde. Ieder heeft zijn eigen ritme en iedereen kan dansen. De meeste horen muziek ik voel vooral de trilling van de bass.”

Team

Team

directeur
artistiek leider
geluidskunstenaar
choreograaf
zakelijk leider
productieleider
communicatie en PR
zakelijk advies

Performers

zanger

Ilse Jobse

gebarenzanger
kostuumontwerper

Aleksej Ovsiannikov

acteur
blokfluitspeler

Pau Sola Masafrets

cellist

Dennis Massar

danser

Sharon Wesseling

danser

Ali Shafiee

acteur
zangeres
zangeres

Bestuur

secretaris
penningmeester

Kies een taal: