Pers &
Professionals

Welkom! Hier kun je de presskit downloaden met daarin beeldmateriaal in hoge resolutie en technische specificaties. Voor meer informatie en materiaal, neem contact op met Imke Muriël van Herk via [email protected]

Zuam

Deze meeslepende muziektheatervoorstelling met 3 zangers, een dove danser, elektronica en visuele elementen werd ondersteund en mede mogelijk gemaakt door

Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds voor de Kunst, het Cultuurfonds, BNG Cultuurfonds.

Fish dance when they are not sleeping

(opera voor de doven)

Ondersteund en mede mogelijk gemaakt door Cultuurloket DigitALL, De Nationale Opera, ENOA.

A.

A. is een interdisciplinaire film waar muziek hand in hand gaat met animaties een 360 graden VR wereld.

No-One Show

No-One Show neemt de kijker mee op een virtuele, audiovisuele reis door een wereld gedomineerd door systemen van algoritmes en codes, om de essentie van het mens-zijn opnieuw te ontdekken.

Zamenhof Project

In dit grootschalige, anderhalf uur durende interdisciplinaire stuk, geïnspireerd door de ideeën en het leven van de taalgenie Ludwik Zamenhof, creëert Bielski een wereld die verrast, uitdaagt en verwart.

not only
FUTURISTS

Dit uitzonderlijke concert, bedacht en ontwikkeld door Jerzy Bielski, combineert (non) muziek en theater om een uur durende (kunst) geschiedenisles te bieden die doorspekt is met humor.

NONline Opera

NONline Opera is een ode aan de live ontmoeting tussen een kunstenaar en het publiek, of aan een live ontmoeting tussen mensen in het algemeen – in tegenstelling tot een online optreden of een Zoom-vergadering.

Kies een taal: