Missie

Geïnspireerd door de uitzonderlijke internationale futuristische kunstbeweging uit het begin van de 20e eeuw, richten we ons op het creëren van innovatieve,
interdisciplinaire en meeslepende ervaringen voor het publiek van de 21e eeuw.

We zijn echt gefascineerd door de zoektocht naar en de ontdekking van nieuwe vormen, nieuwe verhalen en nieuwe technologieën – terwijl we mensen uit verschillende culturen en lagen van de bevolking samenbrengen in onze projecten en voorstellingen.

We streven naar:

 •  

  We zijn echt gefascineerd door de zoektocht naar en de ontdekking van nieuwe vormen, nieuwe verhalen en nieuwe technologieën – terwijl we mensen uit verschillende culturen en lagen van de bevolking samenbrengen in onze projecten en voorstellingen.

 •  

  Het publiek betekenisvolle ervaringen vol hoop en reflectie te bieden en te creëren op een manier die diep kan raken en positieve ervaringen en herinneringen kan oproepen.

 •  

  Een gevoel van gemeenschap te creëren rondom onze organisatie en tijdens onze voorstellingen. Mensen van verschillende culturen, met verschillende achtergronden, identiteiten en verhalen samen te brengen op het podium, in het publiek en rondom onze stichting.

 •  

  Op lange termijn samen met dove en slechthorende artiesten te werken aan het creëren van interdisciplinaire producties, evenals een serie workshops. Om zo de kloof te overbruggen tussen minder valide kunstenaars (en publiek) en de meerderheid van de valide personen en gebruik te maken van geavanceerde digitale technologieën.

 •  

  Om met behulp van de nieuwste digitale technologieën een nieuwe en originele artistieke esthetiek te ontwikkelen die van onszelf is.

 •  

  Verbonden te zijn met de natuurlijke wereld om ons heen, door op de meest duurzame manier voorstellingen te creëren, vliegreizen te elimineren, het transport in het algemeen te verminderen, het gebruik van schadelijke materialen voor het milieu zo veel mogelijk (bij decorontwerp, kostuummaterialen, catering) te vermijden en het energieverbruik van licht-, video- en audioapparatuur waar mogelijk te verminderen. Om zo bij te dragen aan de wereldwijde inspanningen om de productie en uitstoot van fossiele brandstoffen te reduceren.

 •  

  Een verbinding aan te gaan met de mensen om ons heen, door samen te werken met andere organisaties, omdat we geloven dat samenwerken alle betrokken partijen enorm verrijkt, en uiteindelijk ook de voorstelling ten goede komt. Samenwerking maakt het mogelijk om een hoger artistiek inhoudelijk en professioneel niveau te bereiken.

 •  

  Een veilige, inclusieve en diverse werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt en implementeren altijd de Governance Code Cultuur, Fair Practice Code, Code Diversiteit & Inclusie en de Nederlandse Collectieve Arbeidsovereenkomst voor Theater en Dans.

Meer informatie over de organisatie:

Kies een taal: